• Okategoriserade
  • 2

Köpa möbler

I dag var det dags att åka till Göteborg och beställa en del möbler till nya lägenheten. Jag köpte ett bord på Mio, stolar på Bolia och en lampa på Svenssons i Lammhult. Allt till köket. På Mio var det väldigt lugnt när jag dök upp. Jag såg knappt till nån personal, och som vanligt undrade jag varför de anstränger sig så lite för att sälja. Till slut fick jag dock hjälp och kunde beställa mitt bord. Det tar tio dagar innan de får hem det, och det passar ju bra till min flytt. Säljaren tyckte dessutom att det var bra att jag var ute i så god tid, speciellt så här i semestertider. Sen åkte jag in till stan igen och gick till Bolia för att beställa stolar till köket. Där var det ännu lugnare. Jag visste vad jag ville ha, så jag letade efter någon ur personalen som skulle kunna ta min beställning. Det gick en stund utan att jag lyckades hitta nån, och jag trodde nästan att alla hade gått på lunch. Till sist hittade jag två anställda på övervåningen, där de höll på att byta proppar. När jag sedan skulle beställa stolarna så visade det sig att de bara beställde dem via webbshopen. Det skulle jag ha kunnat göra själv! Lite konstigt upplägg tycker jag allt. Om de bara hade haft ett annat gränssnitt att beställa via så hade det i alla fall känts som att det var någon mening med att jag tog mig till butiken, även om skillnaden bara hade varit kosmetisk. Dessutom tar det väldigt lång tid innan stolarna levereras. Inte förrän i september är de på plats. Det tycker jag är lite för lång tid att behöva vänta. (De dyker inte upp förrän efter min inflyttningsfest!) Till sist beställde jag en lampa hos Svenssons i Lammhult. Den borde också vara klar att hämta lagom till flytten, och den kommer att bli så bra!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Helene skriver:

    Hoppas vi får se bilder senare!

  2. Mattis skriver:

    Det kan jag ordna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.