• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 5/10

Vi sliter med ännu med kårtidingen Kårsetten. Vi börjar efter skolan på onsdagseftermiddagen för att kunna ha allt klart till torsdagen. Efter mycket jobb, och när vi inser att vi ändå inte kommer att kunna hinna klart allt, bryter vi arbetet strax före sju på torsdagsmorgonen. För att hinna till lektionerna, som börjar kl 08.00, går vi till McDonalds för att äta frukost. På lektionen blir det svårt att hålla ögonen öppna. Klockan tio på förmiddagen går jag hem för att sova. Vid halv nio på kvällen vaknar jag, och måste börja röja undan i vardagsrummet för målaren som kommer på fredagen. Runt ett går jag och lägger mig igen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.