• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 12/7

I går var det klassfest med PI:arna. Vi var hos en kompis som bor nån kilometer utanför stan i ett mysigt hus. Det blev grillning och kubbspel. Mitt lag vann, inte helt oväntat. På eftermiddagen åkte jag till Falun och kollade runt lite på stan där, och på Åhléns träffade jag på en GT-kompis. Som alltid så är ju Falun en mycket mysigare stad än Borlänge. I går fick jag tillbaka kemiduggan. Jag hade femma, trots att jag var borta den andra av de två veckor vi pluggade. Men trots det fick jag ändå inte godkänt. Vi var tvungna att ha minst tre poäng på vart och ett av de åtta kapitel som vi läst, och jag hade bara 2,25 poäng på ett av dem. Men nu har jag fått en hemuppgift på det, så det ska nog gå bra. Och nu är det ju bara drygt två veckor kvar av sommarens sutdier.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.