• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 10/7

Efter förra veckans kongress och gårdagens prov tillät jag mig att sova ikapp. Så framåt lunch vaknade jag av att telefonens larm sa att det var dags att tvätta. Senare tog jag mig ner till stan och Åhléns. Jag köpte tre skivor, varav två på rea. Den stackars tjejen i kassan strulade till det och fick göra om allt. Till slut var det klart, men jag tyckte att jag fått betala lite för mycket. Det visade sig att hon tagit 189 kronor för en skiva som kostade 89. Det var halva priset på det priset, så jag borde ha fått 50 kronor tillbaka men fick 100. (189-89=100, hälften på det…) En av skivorna köpte jag bara för att omslaget var så snyggt. Speech Hoopla heter killen och omslaget, ett snyggt digipak, lyckades faktiskt kommunicera vad det var för musik. Redan under första låten var jag fast.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.