Skärpning, Västtrafik!

Som blivande göteborgare är jag ofta inne på Västtrafiks webbplats för att kolla tider för bussar och språvagnar. Tyvärr lyckas de inte med att presentera informationen på ett bra sätt. I dag upptäckte jag att linjenätskartan för stombusar och spårvagnar är nästintill oläslig på webben. Kolla här. Jag blev så upprörd att jag nu börjat skriva ner allt som är kasst så att jag kan klaga på dem. Häromveckan kollade dessutom Unga Synskadade utropen på spårvagnarna. De funkade inte heller. Jag som inte riktigt har koll på hela stan skulle gärna se att det funkade bättre. Västtrafik menade att de har utrop på alla spårvagnar, men så var tydligen inte fallet. Argh!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hanna skriver:

    Om det är de enda som är negativt med Göteborg (än så länge) så kan du nog stå ut. 🙂

  2. Mattis skriver:

    Okejrå. Men jag tycker att Västtrafik är dumma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.