• Okategoriserade
  • 2

Jag är här nu!

Nu bor jag i Göteborg! Det känns riktigt bra. Det är på sin plats att tacka Katarina, Johanna, Anders, Andreas, Ola, Hanna R och Hanna för all hjälp med att släpa mina tunga kartonger. Det blev också en hel del inköp på Ikea, så nu har jag ny säng, matta, hyllor till cd-skivorna, lampor och soffbord. På Mio hämtade vi också mitt nya köksbord. Tyvärr visade det sig att soffbordet inte går att skruva ihop. Det verkar vara nåt fel på gängorna, så det blir till att klaga lite. Dessutom fanns det inga extra hyllplan till hyllorna där jag ska ha cd-skivorna, så jag får vänta med att plocka in skivorna. Andra glada nyheter: Jag har ett kök! Med köksskåp! Jag har fått in alla mina grejer där, och jag tror faktiskt att det finns några hyllor lediga. Jag har redan tänkt om lite i möbleringen i sovrummet. Jag tror att jag får plats med skrivbordet även om sängen står med kortsidan mot väggen. Jag tror till och med att det kan bli lite rymligare. Och i badrummet, där det egentligen ska stå ett badkar är det nu bara dusch. Badkaret står i förrådet. Jag kan tanka mig att låta badkaret stå kvar där och dela av duschen på hälften. Den behöver inte vara så stor som den är nu. Då skulle man få plats med ett skåp och en tvättkorg där inne också. I morgon är det dags att jobba igen. Första dagen som pendlare.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kenneth skriver:

    Grattis till att du äntligen bor i Göteborg. Vet hur länge och hur gärna du velat flytta dit. Hoppas du har det riktigt bra och du kommer i ordning snabbt!

  2. Mattis skriver:

    Tack! När flyttar du ner?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.