• Okategoriserade
  • 0

Sista helgen på semestern

I morgon börjar jobbet igen. Den sista helgen tillbringade jag i Göteborg, och stan bjöd faktiskt på solsken. Jag och Hanna kollade på Simpsons-filmen, och den var riktigt bra. Den höll jämn nivå hela tiden, och den kändes inte alls så lång som en och en halv timme. Humorn känner man igen, och de passar också på att driva med sig själva på flera ställen. Om man gillar Simpsons är den ett måste. Jag passade också på att leta efter en svart skjorta att ha på Fredrik och Julias bröllop. Jag lyckades faktiskt hitta en, men det är verkligen inte lätt att hitta skjortor med dubbla manschetter nu för tiden. Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag flyttar!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.