• Okategoriserade
  • 0

Lördag 28/7

I går var det äntligen slut på sommarens studier. Vi hade nämligen kemiprov i går. Så nu har jag en månads ledigt, men jag har en massa projekt på gång! Kolla in min Projekt-sida så får du veta mer. Annars har det hänt lite den senaste tiden. I tisdags förra veckan bjöd jag ett par kompisar på middag. Det var Oskar som var i stan eftersom han sommarjobbar varannan vecka och Anders som kommit till Borlänge en vecka för att vi skulle jobba med tidningen Spänning. Anders hade köpt med sig läsk, men eftersom den inte var kall la vi den i frysen. Morgonen därpå upptäckte jag en Trocadero som numera var is i min frys. Men flaskan var hel och dagen därpå var all läsk smält igen. På lördagen kom min bror för lite semester i Borlänge, och stannade till i onsdags. Sen var det bara att börja plugga inför kemiprovet… På lördagen var vi på bio: Bridget Jones dagbok. Jag trodde inte att den skulle vara bra, men den var både intressant och otroligt rolig! På dagen hade vi varit på Åhléns, som reade ut singlar för tio kronor styck. Jag letade fram några stycken och kom fram till kassan. Kassörskan slog in dem och sa ”Bara åtta stycken?”. Vad skulle jag säga – det var ju billigt! Och bra väder har det varit den senaste tiden. Riktigt soligt och fint. Mer sånt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.