• Okategoriserade
  • 0

Lördag 13/12

Det ser ut att bli en ännu lugnare helg än vad jag hade räknat med. Jag skulle till Fryshuset i morgon och hjälpa till på en Capoeira-workshop som UNF sponsrar, men det visade sig i dag att jag inte behöver det. Alltså är morgondagen helt ledig. Men det finns att göra ändå. Kanske försöker jag mig på att stryka lite tvätt. I kväll har jag nämligen tvättat. Innan det tog jag en sväng på stan mitt i julhandeln. Jag hittade en del kul, bland annat Pet Shop Boys nya samling. Ett säkert kort. Nästa vecka är sista veckan på jobbet innan julledigheten. Vi får se hur mycket jobb det blir. Känns som att det mest blir julmat och annat kul. Dessutom ska jag på förhandsvisning av den nya Sagan om ringen-filmen. Det ska bli kul!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.