• Okategoriserade
  • 0

Söndag 21/12

Nu är jag i Köping för en veckas julfirande. I går handlade jag och min syster julklappar i Västerås. Det gick riktigt bra, och vi var klara efter bara nån timme. På kvällen samlades vi några kompisar i Herrskogen (typ Strömsholm) och lagade middag tillsammans. Det tog en stund, och klockan var över nio när vi började på förrätten. Men trevligt var det! Det var alldeles för länge sen vi träffades allihop, så det var kul att ses. Jag hoppas att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen. I torsdags var jag på hälsoundersökning med företagshälsan. Spännande att se vad resultatet visar. Det man fick veta på plats (blodtryck och puls) visade ”mycket bra värden”, så det känns ju lovande. Och i dag är det snöstorm.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.