Vi kommer att störta!

sasplan

Om man har sin mobil påslagen ombord på ett flygplan så kommer det att störta. Det vet ju alla. Men tydligen inte SAS. För nu inför de nämligen wifi och gsm på sina flygplan, så nu kan man både surfa och prata i telefon på planet. Flyget har länge velat hålla liv i myten om de farliga mobilerna. Men jag tror att trycket från kunderna börjar bli så stort att de inte kan hålla emot längre. Folk vill helt enkelt inte vara utan kommunikation bara för att de reser. Här har ju tåget haft en stor fördel över flyget. På tåg har man kunnat jobba nästan som vanligt, men på flyget får man vara glad om man fått tag i en tidning att läsa. Nu blir det alltså ändring på det. SAS ber dock sina passagerare att ha mobilen i tyst läge för att inte störa de andra på planet. Och i ärlighetens namn tillät EU-kommissionen mobiltetelefoner på flygplan redan 2008.

» Läs mer på SAS webb här

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.