• Okategoriserade
  • 0

Lördag 28/12

Julfirandet fick ett abrupt avslut i år. På julaftonsnatten blev jag så dålig att jag inte ens kunde dricka vatten utan att få upp det igen. Därför var det läge att ta sig till akuten i Köping. Det var såklart inte mycket till hjälp. Jag och syster, som skjutsade mig, blev bara visade till ett rum med en telefon där jag fick sitta i telefonkö till sjukvårdsupplysningen. Eller jag snarare låg i en evighetslång telefonkö. Det de gjorde när jag till sist kom fram var att boka en tid hos en familjeläkare. Så det var bara att åka hem igen och sen komma tillbaka efter några timmar. Väl där igen tog det besöket bara nån minut och sen fick jag penicillin utskrivet, eftersom jag hade en infekterad lymfkörtel. Sen skjutsade pappa hem mig, och jag låg i baksätet och sov nästan hela vägen. Egentligen började det hela förra fredagen, sista dagen på jobbet och dagen innan jag skulle åka hem till Köping. Jag var helt däckad och trodde inte att jag skulle kunna åka hem dagen därpå. Men det gick bra. Dessvärre slog det tillbaka, och nu hoppas jag bara att jag inte missar nyårsresan till Glasgow. Men medicinen hjälper, så det ska nog gå bra. Annars är jag nöjd med visiten hemma och julfirandet. Lördagen innan jul träffades vi några kompisar och hade det riktigt trevligt. Det var längesen vi sågs, så det var kul att träffas. Julafton var också bra, förutom några mindre incidenter. Men de ska jag inte skriva om här. I stället kan jag säga att jag tyckte att det var trevligt att träffa morfar igen – han verkar må ganska bra trots allt. Och så fick jag en del bra julklappar – precis som jag önskat mig. Så, nästa Glasgow! Jag håller tummarna…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.