• Okategoriserade
  • 0

Måndag 21/8

Idag började introduktionsveckan på högskolan. Meningen är att vi studenter ska lära känna varandra och skolan. Hitills har det varit en riktigt trälig datorintroduktion. Så här står det till exempel i handledningen: ”Retur/Enter: Varje gång du ger persondatorn ett kommando måste detta avslutas med returtangenten , annars vet inte datorn om du är klar eller tänker fortsätta med inmatningen. När du använder returtangenten i Word får du ett nytt stycke.” Hej och hå. Fast morgonen inleddes med information från programansvariga Emmi. Hon berättade att GT var störst, bäst och vackrast. Femtiofem studenter är vi. På Väg och vatten är de bara åtta.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.