• Okategoriserade
  • 0

Fredag 25/8

Idag fick jag ett trevligt e-brev. Det var från tidningen CAP&Design: ”Grattis du har vunnit förstapris i vår tävling på webben. Därmed har du vunnit en prenumeration på CAP&Design samt en fleecetröja att hålla dig varm i höst!” Då blir man glad. Annars har introduktionsveckan fortsatt. Det har varit några intressanta föreläsningar, men mest har det varit dötid. Och så har det varit en del kul aktiviteter. Igår var det skattjakt på eftermiddagen. Vi fick en lång lista med saker som vi skulle skaffa och redovisa. Tyvärr vann vi inte, fastän vi tyckte att vi kämpat väl. I onsdags skaffade vi gula skjortor på Ö&B, som vi märkte med våra namn och GT-symbolen. 45 kronor kostade de, och det blev succe! På kvällen var det kårkväll. Eftersom många inte hunnit betala sin kåravgift än, var kravet att man skulle finnas med på klasslistan för sitt program. Vi som gått PI i sommar, fanns inte med på klasslistorna. På något konstigt sätt har vi inte tagits med. Så vi skulle inte få komma in. Vi blev inte så glada. Vi har ju betalat vår avgift för länge sen, och till och med redan haft fest på kåren. Till slut lyckades vi få fram en lista med våra namn, så att vi kunde komma in.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.