• Okategoriserade
  • 0

Lördag 19/8

Okej, nu blir det nog ett långt inlägg, men häng kvar. Under torsdag och fredag hade vi våra sista duggor i matte och fysik. Matteprovet fick vi tillbaka igår, och jag kunde konstatera att det blev en fyra där. Fysikprovet har vi ännu inte fått tillbaka, men eftersom vi fått veta svaren så vet jag att det kommer att bli en femma. Känns bra. Och igår var det fest för att fira att vi klarat av sommarkursen. Ja, inte alla, några ska tenta allt nästa vecka, men stämningen var ändå på topp. Vi var ensamma i kårhuset, som ännu inte öppnat för hösten. Jag hade fixat musik och stod en del i DJ-båset. Vad kvällen led upptäckte vi ett par som var intresserade av varandra. När de var ensamma på dansgolvet var det dags att växla till en tryckare. En kul känsla att se ett par dansa sin första tryckare när man själv spelar musiken. En kille i klassen hade lagat en underbar kycklingpaj, självklart med PI-märket på! Sent blev det. Vi som gick sist stängde dörren efter oss efter klockan tre på lördagsmorgonen. Nästa vecka är det introduktionsvecka med tal av rektorn, datorintroduktion och fotografering för passerkort. Mycket av det har vi redan gjort, så det blir nog en lugn vecka till att börja med. Men det blir också information om kåren, introduktion till biblioteket, datorövningar, studieinformation, skattjakt, kårkväll och matematikföreläsning en kväll mellan 18.00 och 19.45. Vi anar att det är något annat egentligen… Och så har vi upptäckt att det blir två GT-klasser. En 1a och en 1b. Vi kommer att kräva att vi som gått PI får gå i samma klass i fortsättningen. Totalt blir vi 50 som ska studera på GT.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.