• Okategoriserade
  • 4

Jag orkar inte vänta längre

I natt släpps iPhone i Sverige, efter lång väntan och stor hausse. Vid midnatt slår butikerna upp portarna för hugade spekulanter. Jag kommer säkerligen att stå där och trängas och tycka att det är pinsamt att köpa en mobiltelefon mitt i natten. Men nu orkar jag inte vänta längre på att få tag i en, så det får väl gå. Sen får vi se hur det funkar med att föra över mitt gamla Comviq-nummer. Kanske får jag vänta ett par veckor på att kunna använda den.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Hull skriver:

    Så sött.

  2. Mattis skriver:

    Jag kanske till och med tar med mig kaffe och bullar och bjuder på. Det blir mysigt.

  3. emil skriver:

    berätta hur det gick nu då

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.