• Okategoriserade
  • 2

Apropå religion

Så här säger Elton John i brittiska Observer i dag: ”From my point of view I would ban religion completely, even though there are some wonderful things about it. I love the idea of the teachings of Jesus Christ and the beautiful stories about it, which I loved in Sunday school and I collected all the little stickers and put them in my book. But the reality is that organised religion doesn´t seem to work. It turns people into hateful lemmings and it´s not really compassionate.” » Läs mer här

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    På tal om det var det ett ganska intressant avsnitt av Bullshit på TV igår, som handlade om att pojkscouterna i Amerikat utesluter bögar och ateister. Jag såg inte hela avsnittet, så jag lyckades aldrig riktigt förstå på vilket vis bögar och ateister var farliga, men nog verkade de aningen korkade de där scouterna…

  2. Mattis skriver:

    Typiskt Amerikat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.