• Okategoriserade
  • 0

Lägenheten i Borås

Det märks ganska tydligt att jag inte ska bo här så länge. De allra flesta av flyttlådorna är inte uppackade, och det står grejer överallt. Det är förresten tur att jag inte ska bo här så länge. Mitt kylskåp låter som ett tröskverk, och trots att jag jag klagade på det för över en vecka sen så har jag inte hört nåt från min bovärd. Lyhört är det också här, så jag hör grannarna rätt ofta. Men den ligger bra till och det tar bara fem minuter att gå till stationen och några till att gå till jobbet. Mataffärer verkar det vara ont om i den här stan. Jag har hittills bara sett en matbutik i stan som heter City, och en ICA Kvantum och en Willys i Knalleland. Knalleland måste förresten vara det tristaste köpcentret på mils avstånd. Bara en massa oengagerade butiker utspridda på en jätteyta som är svår att ta sig runt på.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.