• Okategoriserade
  • 0

På nya jobbet

Nu har jag jobbat på Studio Desktop i två veckor, och det känns riktigt bra. Det var inte så lätt i början med alla nya rutiner och arbetssätt, men nu börjar jag få koll på hur det funkar. Jag jobbar för tillfället med Agenda Magazine och Power News, två tidningar för anställa i olika delar av Volvo. Power News ska jag bara göra ett nummer av, och i höst ska jag jobba med Aganda, Direkt (som vänder sig till anställda hos Volvohandlare) och Vct-nytt (till fabriksanställda på Torslandafabriken). Åtminstone såvitt jag vet nu. Tanken är ju att jag ska jobba med formgivning av nya tidningar och omgörningar av gamla. Jag satt på jobbet häromdagen och helt plötsligt tänkte jag ”jag jobbar faktiskt med tidningsformgivning nu”. Det känns riktigt bra. Största skillnaden om man jämför med gamla jobbet är att här finns det andra som jobbar med samma sak som jag själv. Det fanns i och för sig andra på Essingen som jag kunde bolla idéer med, men det var inte riktigt samma sak. Dessutom finns det massvis av matställen att välja bland här.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.