• Okategoriserade
 • 4

Tvättstugeäventyr

Tvättstugan i det här huset lämnar en del att önska. Till att börja med hittade jag den inte ens, eftersom den inte var uppskyltad och jag försökte komma in med fel nyckel. När jag väl kom in och skulle boka en tid visade det sig att det bara är tre pass om dagen. Jag hade inte mycket annat val än att boka tid i lördags kväll mellan 17–21. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum. Maskinerna verkar dessutom vara ganska gamla. Jag tvättade det jag skulle och lät det sista hänga kvar i torkrummet tills tvättpasset var slut. Så strax före nio gick jag dit och skulle hämta det sista. (Jag bor i uppgång 8 och tvättstugan ligger i uppgång 2.) Då visade det sig att ytterdörren till porten var låst, och jag kunde inte ta mig in med varken min hemnyckel eller nyckeln till tvättstugan. Min klocka var fem i nio, mitt tvättpass pågick och jag var utelåst från tvättstugan. Det var inget annat att göra än att stå där utanför och vänta tills någon med nyckel till porten dök upp. Det tog som tur var inte så lång stund, men det här ska AB Bostäder få höra om!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  Du kanske kan vänta med att tvätta tills du har flyttat?

 2. Mattis skriver:

  Ja, helst. Men nu har jag i alla fall bokat en tvättid innan kongressen. Det gäller att vara ute i god tid. Å andra sidan är det snart kongress.

 3. Jojjo skriver:

  Så, vad svarade värden?

 4. Mattis skriver:

  Åh, det hade jag glömt! Nu ska de få höra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.