• Okategoriserade
  • 0

Måndag 12/1

På onsdag är det dags för första träffen i vår fotocirkel. Jag ska vara cirkelledare, så nu gäller det att sätta ihop en kursplan. Jag känner mig hyfsat säker på kunskaper om foto, men det gäller att få till ett upplägg som funkar. Nåja, jag har ju morgondagen på mig… Såhär efter jul har det inte varit några problem att komma upp på morgnarna. Det ser lovande ut. Både frukost och promenad till jobbet och där till åtta. Dessutom är jag närapå klar med nästa nummer av Motdrag, redan en vecka innan den ska till tryck. Nu är det bara tekniska detaljer kvar, så då får jag tid till att jobba mer på nästa nummer. Det känns bra. Man är alltid lite orolig för att inte få ihop en tidning, men det har ju gått bra hittills. Äntligen har vi fått lite snö i Stockholm, det snöade hela dagen. Tyvärr är det plusgrader, så den lär vara borta snart. Lite vinter kan vi väl få innan det är dags för vår? Det känns bättre då. Det är kontrasterna som gör det, som med allt annat.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.