• Okategoriserade
  • 0

Söndag 2/3

I går var familjen på besök. Det blev massor av presenter: skivor, böcker och växter. Så nu ser mina fönster lite roligare ut igen, Kaahs senaste hoppar ur högtalarna och bokhyllan blev ännu lite mer överfull. Vi gick ut på stan och åt på Akropolis – för övrigt den enda respektabla restaurang som har lördagsöppet.

Annars har helgen gått åt till att jobba på inlämningsuppgifterna som ska vara klara nästa vecka. Det känns faktiskt som att jag lyckas göra lite snygga grejer nu för tiden. Ska bli kul att redovisa dem. Dessutom är jag äntligen klar med rapporten om fempoängsprojektet som jag ska redovisa i morgon. Ska bli skönt att få det ur världen.

Kvällen film: Vingar av glas. ”Jag går ut och köper lite lök.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.