• Okategoriserade
  • 0

Fredag 21/2

Äntligen verkar det som att allt funkar. Jag fick ett nytt grafikkort till min Mac häromdagen, men det hjälpte inte. Så jag ringde supporten igen och fick snacka med nån kille som faktiskt verkade veta vad han sysslade med. Vi kom fram till att det troligen var hårddiskens fel.

Han rekommenderade att jag skulle formatera om den, vilket jag helst ville slippa. Men vad gör man inte för att slippa ta med sig allt till Västerås och lämna in allt där. Det visade sig att båda hårddiskarna innehöll fel, så jag formaterade om dem (tur att man har en bärbar också!) och installerade om systemet.

Så nu verkar allt funka. Varför kan man inte få snacka med nån som kan sånt här från början. Nu har det ju tagit nästan två månader bara för att ordna det här! Men nu är jag nöjd.

I morgon är det Melodifestivalen igen. Får se hur intressant det blir – senast var det inte alltför kul.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.