• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 13/2

Torsdagarna är jobbiga, när man måste gå upp tidigt för att hinna med bussen till Falun. Där har vi 3D, och alltså sitter man och degar hela dagen medan vår lärare går igenom samma saker om och om igen. När man äntligen kommer tillbaka till Borlänge är man så trött att man inte orkar göra nåt mer på hela dagen.

Vår resa till Danmark börjar bli klar. Den 19-21 mars åker vi för att besöka designmuseer och designhögskolan i Köpenhamn och besöka formgivare i Malmö. Skolan betalar bussen och Erik Johan Ljungbergs Utbildningsfond bidrar med 10.000 kronor. Tack för det! Då behöver inte vi klyshigt fattiga studenter betala så mycket.

Häromdagen när jag handlade och hamnade bakom en mamma med enorm kundvagn lät hon mig gå före. Det händer inte så ofta, så det var trevligt.

Big Brother är egentligen ett rätt intressant program, men den här omgången är bara för mycket. Det enda deltagarna gör är att klaga och snacka skit om varandra. Om de kunde sluta gnälla skulle det kanske vara sevärt. Den enda i huset som är vettig är Kajsa. Hon är cool.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.