• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 4/1

Leveransen till Gardemoen utanför Oslo gick bra. Det var den första sändningen av bistånd från IOGT-NTO-rörelsen till Sri Lanka. Det kändes bra att kunna göra nåt handgripligt för att hjälpa till. Det känns också bra att många företag struntar i sin egen vinning i den här situationen. Till exempel TV3, TV4 och Kanal 5 som samsände för att samla in pengar. När vi kom hem igen var det dags att kasta sig på tåget ner till Göteborg för att fira nyår hos Anders och Kattis. Det blev ett riktigt bra firande med vänner från högskolan. Som väntat blev det en hel del fotograferinade, som också syns på de bilder som jag tog. Dessutom fick jag såklart med mig en del skivor med mig hem. På väg hem var jag riktigt trött och mådde en aning illa. Jag hade tänkt jobba idag och igår, men i stället fick jag vara hemma och vila. I morgon hoppas jag vara på jobbet igen. Men förutom en släng av nån dum bacill är allt bara bra.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.