• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 6/2

I går försvann all min post från skolans mailsystem. Lite överraskad och fundersam blev man ju, så i dag var det dags att gå till support. När jag berättade att alla mina mail hade försvunnit, sa killen bakom desken att jag var en av dem som haft för stort mailkonto och att de hade tagit bort det. Va? tänkte jag. Men som tur var hade de sparat allt på ett annat ställe. De fanns ju kvar, men det hade ju varit schysst om de berättat vad de hade gjort.

I dag blev äntligen mitt fempoängsprojekt som jag påbörjade i våras klart. Äntligen! Nu ska jag bara skriva en rapport så att jag kan redovisa om en månad.

I övrigt ligger jag rätt bra till med uppgifterna som vi har fått, och årsredovisningen som vi ska ha skisser på till nästa vecka börjar ta form.

Fick några skivor som jag beställt från Ginza i dag. En av dem är med en duo som kallar sig Thomas och Vanna. Vanna är Vanna Rosenberg, som bland annat medverkat i Killinggängets produktioner. Skivan är grym. Den har ett jazzigt skönt sväng. Bra texter, bra röster och schysst musik. Så som det ska vara.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.