• Okategoriserade
  • 0

Måndag 3/2

Kvällens höjdpunkt: Filmgalan. Tyvärr var publiken inte med på noterna, så de flesta skämten föll platt. Det var väl i och för sig inte jättebra skrivet. Inte så bra som man förväntat sig av Anders Jansson och Johan Wester, duon bakom humorprogrammet Hipp Hipp. (Ni kommer väl ihåg Bodelningen?) Annars gillade jag det lite mindre formatet och Björn Kjellman är perfekt som programledare.

Säga vad man vill om Lukas Moodysson (jag gillar hans filmer) men han har i alla fall viktiga saker att säga i sina tacktal. Värre var det med presentatörerna, som malde på i all evighet om diverse pretentiösa ämnen. Bara jobbigt.

Jag kollade på galan tillsammans med några kompisar, så det var trevligt i alla fall. Jag hade så klart tokstädat och lagat mat. Som tack för arbetet fick jag två par strumpor av Kattis med fina mönster. ”Hot stuff!”

Snö, snö och åter snö. Just när man trodde att det skull vara lugnt ett tag så kom den tillbaka. Men det är i alla fall inte så kalllt.

God natt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.