• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 26/9

I dag var det clubkväll på Kupolen, så det var öppet mellan åtta och tio med en massa erbjudanden. Fast inte så roliga erbjudanden. Men jag köpte i alla fall en par skivor på en rea. Och så hittade jag ett par skitsnygga blå och gula skor på Jack&Jones som jag funderar på att köpa.

En sak som man faktiskt måste köpa är nya BRIS-boken, som kostar sisådär 250 kronor. Av det får BRIS minst 175 kronor. Dags att handla, kompis!

I natt mördades en person i Borlänge, och en student i GT2 sitter nu anhållen för mordet. Så det var lite tryckt stämning i skolan i dag, eftersom många känner personen i fråga. Än har man dock inte berättat vem den döde är, så det kan ju bli än värre. Det känns ju redan jobbigt att namnet på den anhållne har spritt sig, så att alla vet vem det är.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.