• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 24/9

Så var det tisdag igen; det verkar som att det blivit en vana att skriva i dagboken på tisdagar.

Köpte Robyns nya singel "Keep this fire burning" i dag. Den är en riktig höjdare, så jag väntar med spänning på albumet som kommer i oktober. En annan trevlig överraskning står Phil Collins för, eftersom hans nya singel är en pigg och glad sak. Låter nästan som gamla tider…

Gårdagens Harem blev en besvikelse, eftersom Patrick åkte ut så snabbt. Men då har man inte heller nån anledning att se programmet, vilket är skönt. Popstars är desto mer intressant. Nu har de ju sållat ut 20 personer som tittarna får rösta på. Jag håller på Simon och Clarisse.

I helgen var det utbildning med kårstyrelsen, som vanligt på Tansengården. Det var riktigt kul, med ett skönt gäng som sällskap. Fast det var ju rätt kallt, så man behövde mycket kläder. Om du är snäll kan du få se bilder från helgen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.