• Okategoriserade
  • 0

En lång helg

I fredags blev det middag med nästan samma gäng som i torsdags. Jag, Kamilla, Andreas, Qarin, Marcus och Elin käkade på Danilo som ligger i Bergakungen, stans tråkigaste biograf. Precis som i torsdags valde jag, Andreas och Marcus exakt samma sak från menyn. Härligt. Och maten var mycket bättre än torsdagens. Nån bio blev det däremot inte. Vi tog oss i stället till Liseberg för att se Håkan Hellström. Där var det så klart fullt med folk. Under spelningen försökte folk ta sig fram och tillbaka genom folksamlingen och de knuffades och hoppade. Dessutom rökte folk stup i ett. Vidrigt. Själva spelningen var väl okej, men såklart inte så bra som vårens spelning i Scandinavium. Det var väl heller inte att vänta, men det är alltid kul att se honom. I lördags gick vi runt runt runt på stan tills jag knappt orkade gå mer. Halsen gjorde ont och jag knaprade lite olika piller för att hålla igång. Så galet dålig tajming att bli sjuk just den veckan. Efter lunch försökte vi boka biljetter till Patrik 1,5, men det fanns inte tillräckligt många platser kvar för oss sex som ville gå. Till slut blev det filmkväll hemma hos Andreas. Vi blev ett rejält gäng och så valde vi filmen 21. Jag ger den en fyra. I söndags blev det nästan vilodag med bara en tur till Ikea. De hade nästan inget av det jag ville ha, eller så orkade jag inte leta ordentligt. Trots min låga energi var det ett bra veckoslut, med sol och värme. Men nu har solen försvunnit igen. Hoppas att hostan försvinner också.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.