• Okategoriserade
  • 2

Neddragningar

I dag berättade chefen att två av de tidningar som vi gör har sagt upp kontraktet inför nästa år. Anledningen är att Volvo måste spara pengar, och hur information ska komma ut till de anställda om tidningarna läggs ner är inte klart. De två tidningarna är, tillsammans med en tredje, informationskanalen till de som arbetar på Volvos Personvagnars fabriker i Sverige. Kanske blir det någon ny variant där alla tre fabrikerna får samma tidning, kanske blir det nåt helt annat. Det är ett kraftigt avbräck i verksamheten för firman, och det verkar som att nån kommer att få sparken. Jobbigt läge, men jag står i alla fall inte först på tur. Jag tänker hur som helst intensifiera mitt jobbsökande framöver. Vet du nån som behöver en grafisk formgivare? Tipsa mig!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hull skriver:

    Alla behöver alltid bra kompetens. Det är bara att börja visa upp sig!

  2. Mattis skriver:

    Ja, det svåra är bara att veta hur man ska göra det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.