• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 9/8

I dag när jag kom hem låg några nya skivor från Ginza innanför dörren. Och dessutom: IKEA-katalogen! En av årets höjdpunkter är när IKEA-katalogen kommer. Alltid en massa nyheter och gamla godingar att njuta av. Och den coolaste lampan jag någonsin sett (Norrsken/Stratosfär) är med men jag har fortfarande inte råd att köpa den. I dag var vi på Räddningstjänsten här i Borlänge och fotade till tidningen Spänning. De var riktigt schyssta. De körde fram en bil och klädde på sig larmkläderna och hade inget emot att köra några poser. Perfekt! Lika kul var det inte på soptippen en bit utanför Borlänge. Där luktade det illa. Vi skulle fotografera elektronikskrot, som tyvärr var packat i trälårar… Men de anställda pratade på om hur mycket folk egentligen slänger. Och så fick vi lära oss att om folk har klippt av kabeln på nåt de slängt så funkar det – om kabeln är kvar så funkar det inte. Varför gör folk så? I dag träffade vi vår programansvariga på skolan som äntligen kunde meddela att de tentor som vi skrev i maj var rättade och fanns på skolan att hämta. Och hon var inte sen att kritisera den lärare som var sen med rättningen. Men som vanligt får man ta det hon säger med en nypa salt. Däremot fick vi några lugnande besked angående antalet studenter på utbildningen. I tidningen har det stått att hela 70 nya ska tas in, men det var tydligen högst 55 som var aktuellt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.