• Okategoriserade
  • 0

Trött

Jag har varit lite trött på sistone, och i går däckade jag redan vid tio. Jag kan inte minnas när jag senast gick och la mig så tidigt på en lördag. I dag gick jag upp vid 12, och kände mig rätt okej. Till middag lagade jag till den där fläskfilén som blev över efter förra veckans valvaka. Det ar en trevlig kväll, trots ett nedslående valresultat. Apropå mat så har jag en riktigt bra butik på min gata. Jag har nog inte insett det tidigare, men de är billiga och de har allt man kan behöva. Och de börjar få koll på läget nu också, efter den där utbyggnaden för länge sen. Så jag köpte mig lite billigt svenskt nötkött som jag tänkte laga till i morgon tillsammans med potatisklyftor och Paulinas sås. Mums! Apropå butiker så finns det gott om dem på Drottninggatan, och där är jag ibland och strosar. Så bland annat i somras, då två gatumusikanter utanför Zara fångade min uppmärksamhet. Den ene spelade keyboard och den andre sjöng sjuttiotalssoul. Fastän jag gillar musik är det få gatumusikanter som få mig att lyssna. Jag stannade till ett tag, och nu i höst visar det sig att sångaren var Danny i Idol. Han kommer att vinna hela rasket.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.