• Okategoriserade
  • 2

Ingen reseplanerare

Västtrafik går just nu ut i en stor kampanj och presenterar sin nya reseplanerare. Bland annat finns en version för iPhone. Eller ska i alla fall finnas. För den finns inte. Jag försökte hitta den ett par gånger innan jag hamnade på Västtrafiks hemsida och kunde läsa följande: ”Vår nya applikation för iPhone ligger just nu hos Apple och väntar på godkännande. Tyvärr har det tagit längre tid än vad det normalt gör och därför finns den inte tillgänglig.” Jag vet inte hur mycket sanning som ligger i det där påståendet. Jag tror att Västtrafik helt enkelt inte hade koll på hur processen går till. Hur som helst borde de vara säkra på att programmet går att ladda ner innan de gör reklam för det. Men det är i alla fall bra att de tagit fram en sån applikation. Nu hoppas jag bara att det nya skrytbygget fungerar bättre än den gamla versionen. I morse såg jag förresten en reklamskylt på en buss som gjorde reklam för den nya tidtabellen – som presenterades 11 januari. Jorå, Västtrafik hänger med.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. emil skriver:

    om man har en yelefon som inte är helt låst till en appstore spelar ju sånt ingen roll . 🙂

  2. Mattis skriver:

    Jag är ändå nöjd med min iPhone. Och hur enkelt det är att skaffa program.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.