• Okategoriserade
 • 5

Dagens skivtips

Adam Tensta är en hiphop-kille som bubblat en del på sista tiden. Du har kanske hört hans första singel ”They Wanna Know”, och nu släpps andra singeln ”My Cool”. Videon är lite småkonstig, men musikproduktionen är fantastisk. Snart kommer hans debutalbum ”It's A Tensta Thing”. Om allt är lika bra som den här låten så är den ett givet köp. Han har den snyggaste Myspace-sidan som jag har sett: myspace.com/adamtensta Dessutom säger han så här till Allt om Stockholm: ”Inget går upp emot en vegetarisk tunnbrödsrulle med en Trocadero”. Vilken kille!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Hull skriver:

  Det hör inte till vanligheterna att vi delar åsikt om musik. Men den här gången håller jag verkligen med dig. Riktigt skönt beat (vilket är det enda jag lyssnar efter i hiphop, eftersom jag aldrig kan höra texten).

  Videon… Konstig kan väl vara något bra? Jag har sett konstigare, men tycker den funkar bra.

 2. Mattis skriver:

  Jag gillar videon i stort, men gitarristen och trummisen känns väldigt malplacerade.

 3. Hull skriver:

  Ja, gitarristen reagerade jag på också, mest eftersom jag inte hörde nån gitarr… 🙂

 4. Mattis skriver:

  Eh, nä, gitarrerna är ju väldigt diskreta…

 5. Hull skriver:

  Det är en gitarr som inte låtar som en gitarr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.