• Okategoriserade
  • 0

Fondue

I går kväll bjöds det på fondue hemma hos David och Camilla. Det var spännande eftersom jag aldrig käkat fondue. Det var smaskigt, även om det tog ett tag att komma igång. Det går ju inte att göra så mycket åt gången. Men å andra sidan är det ett bra sätt att umgås och man hinner prata en hel del. På vägen dit var jag ute i god tid, och skulle ta pendeln från Karlberg som gick halv sju. Jag missade precis den som gick kvart över sex, men tyckte inte att det var så jobbigt eftersom jag siktat in mig på den senare. Tyvärr visade det sig att pendeln halv sju var inställd, så jag fick vänta en halvtimme på nästa. Än en gång segrade tiden över mig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.