• Okategoriserade
  • 0

Måndag 24/5

I dag var det dags att gå tillbaka till jobbet efter en lång och ledig helg. Under ledigheten har jag mest på kul gjort en redesign av Motdrag. Den är ju inte klar, men vi får se om det kan bli nåt av det. Dessutom har jag fått lite jobb med att konvertera dokument mellan QuarkXPress och PageMaker, faktiskt inte så svårt som jag trodde – om allt bara funkar. Dokumenten kan vara lite motsträviga ibland. Då är de ideliga budgetövertrampen för grejer som jag ska producera på UNF mer trist. Jag kan ju inte göra så mycket åt det, annat än att begära mer pengar. Tråkigt när man inte är med och kan styra från början. I början på veckan är det rätt tomt på kansliet. Det är bara jag som jobbar på UNF. Resten är på Saxenborg eller på kurs på Riksdagen. Lugnt och skönt, alltså. På torsdag är alla tillbaka. Och då har jag också fått i väg nästa nummer på tryck.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.