• Okategoriserade
  • 2

Nu fattar jag, Muji!

När Åhléns lanserade Muji fattade jag ingenting. Det var varumärkeslösa produkter, och de var dyra. Men om det konceptet nu hette Muji, var inte det ett varumärke? Jag dissade allt och tog mig inte ens tid att kolla igenom sortimentet. Nu har jag fattat grejen. Muji är helt enkelt snyggt designade produkter utan nån blaffig logotyp på. Och speciellt dyrt var det inte heller. Häromdagen köpte jag en kökstimer från Muji, och då hittade jag en serie med porslin som såg ut exakt som Åhléns egna porslinsserie som jag redan börjat köpa. Och priset var ungefär detsamma. Faktum är att jag länge letat efter just såna här produkter. Snygga grejer utan nån logga på. Och jag kan betala extra för det.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lydia skriver:

    Jag fattar inte dig, eller hur du tänkte i den här frågan. Du har letat efter logolösa prytslar länge men dissade Muji just på grund av att det var deras koncept? Och du bara trodde att de var dyra och att du tyckte att det var fel, men skriver sen att det var ju inte så dyrt men ändå att du kan tänka dig att lägga mer pengar på samma koncept som du just dissat? Näru Mathias, nu blev jag ju åksjuk av ditt resonemang. Det var väl inte så snällt?

  2. Mattis skriver:

    Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag tänkte, det är det som är grejen. Jag trodde nog inte att grejerna skulle vara utan logga. Jag missförstod konceptet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.