• Okategoriserade
  • 2

En ny tidning på gång

I kväll har jag haft ett inspirerande möte med Malin Westergren, som jobbar på IOGT-NTO här i Göteborg. Den lokala medlemstidningen Profilen ska göras om, och då har de bett mig hjälpa till. Målet är att göra Sveriges bästa medlemstidning inom IOGT-NTO. Det känns peppande att de vill göra nåt riktigt bra. Nu är ju konkurrensen inte alltför hård får jag väl erkänna, men det känns ändå kul. Tidningen är i A5-format och har runt 40 sidor. Den är först och främst fylld med information om de aktiviteter som föreningarna i göteborgsdistriktet anordnar. Dessutom finns lite annat smått och gott. Men allting är i en enda röra, så först och främst behöver den en bra struktur. Det ska bli intressant att se vad man kan göra av den. I augusti kommer det första numret.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. David skriver:

    Glöm inte wordart! Annars blir nog medlemmarna förvirrade…

  2. Mattis skriver:

    Only for you my friend.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.