• Okategoriserade
  • 0

Söndag 12/10

Gårdagens punkspelning var både bra och dålig. David kunde inte följa med, så jag var ensam utböling bland idel punk-fans. Förbandet Köttgrottorna var bättre än Ohlson har semester Productions, som hade releaseparty för sin nya platta. Och att glömma propparna var puckat.

I dag var det dags för det sista webbgruppsmötet. UNF:s förbundsstyrelse har lagt ner gruppen nu när nya webbplatsen är klar. Kul att träffa lite UNF:are, men de försökte sno mina idéer! På webbplatsen ska det nämligen finnas krönikor, personporträtt och reportage, precis som i Motdrag. Men jag tror att vi lyckades rätt bra med att komma på lite nya idéer.

Nu hoppas jag på en resa till Borlänge till helgen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.