• Okategoriserade
  • 0

Måndag 13/10

Efter en tids svårighet med att komma upp i tid på morgnarna lyckades jag lite bättre i dag. Efter en stärkande promenad var jag faktiskt först på jobbet. Nu gäller det bara att fortsätta så här. Egentligen fattar jag inte att det ska vara så svårt. Det är ju lättare att gå upp på en gång än att försöka ligga och dra sig.

Annars är jag mest oinspirerad. Började redigera tidningen i dag och hade inte mycket lust alls till det. Det svänger fort här i världen. I morgon är det kanske bättre igen.

Jag fryser. Måste det vara så kallt överallt? Fast när jag är ute fryser jag inte. Bara på bron över till Stora Essingen, där blåser det rejält.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.