• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 2/9

Det här är helt otroligt! Jag gjorde ett nytt försök att gå till Posten och beställa mitt presskort. Jag hade fått ett personbevis från RSV och tänkte att nu var allt frid och fröjd. Men så enkelt skulle det inte vara. Kassörskan meddelar att fotot nog inte skulle passera kontrollen, och att jag nog borde ta ett nytt. Alldeles för otrevlig går jag där ifrån. Det var ju bara bra att hon varnade mig, annars hade jag ju skickat iväg ansökan onödan. Jag som hade gått till Expert för att få ett schysst foto. Nu får jag gå dit och klaga och förhoppningsvis få ett nytt. Jobbigt. Jag tänker ju i alla fall inte betala dem igen.

I helgen var det Borlänge och Saxenborg. Mötet på Saxenborg var inte så positivt. Kursgården dras med skulder och har nästan inga pengar. Men jag hoppas att det ska lösa sig. Borlänge var desto trevligare. Det är alltid lika kul att komma tillbaka och träffa kompisarna där. På lördagskvällen var det klubb i Falun, med som vanligt trevlig musik. Annars var det matlagning och memoryspelande.

Just nu gör jag inte allt det som jag borde. Jag har annonser för Studenternas Hus Tenoren som ska bli klara, drinkboken att pyssla med och en lägenhet att städa. Men ibland är man inte på topp. Men nåt som är trevligt är att mitt första nummer av Motdrag har kommit. Känns bra.

Dessutom verkar det som att lite värme är på väg tillbaka. Det skulle verkligen sitta fint.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.