• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 4/9

Det börjar ordna till sig med material till nästa Motdrag, även om det finns några luckor. All bra kritik som jag fått för mitt första nummer gör att det känns riktigt bra att fortsätta. Få se bara om jag kan hålla samma linje, med ett starkare fokus på UNF och våra frågor. Björn Berglin i UNF:s förbundsstyrelse tyckte att tidningen var mer lättläst nu, och då tycker jag att jag verkligen har lyckats. Det är bland det viktigaste för mig, att det finns ett bra flyt i texterna.

I morgon bär det av till Göteborg för en helg där. Det ska bli riktigt kul! Det var ett tag sen jag träffade Anders och Kattis. Dessutom har ett Lisebergsbesök utlovats. 🙂

Dagens låt: Woman Trouble av Artful Dodger, om ni förstår vad jag menar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.