• Okategoriserade
  • 0

Fredag 5/9

I veckan var vi några från jobbet och såg filmen Pianisten. Den var riktigt bra. En välgjord, gripande film som kändes äkta. Det finns vissa likheter med Schindlers list, men det här flimen var mer rå och realistisk. Rekommenderas varmt.

Du kanske har läst texten om EMU som ligger här. En lokal stockholmstidning publicerade den i helgen. Tyvärr hade de ändrat rubriken till ”Världen blir inte bättre med EMU”. Det var verkligen inte min poäng, även om jag när jag skrev den lutade mest åt nej. Efter förra helgen i Borlänge lutar jag mer åt ja. Det är konstigt, men jag är lite oroad över att nej-sidan leder så stort. För övrigt känns det inte som att jag är så insatt som jag borde vara inför ett val.

Nu far jag till Götet!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.