• Okategoriserade
  • 0

Söndag 7/9

Det blev en väldigt lyckad helg i Göteborg. Solen kom åter och värmen likaså. I går var vi på Liseberg och hade kul. Självklart testade vi Balder, trots en timme och en kvart i kön. Den var mäktig! Man borde gå mer på nöjesfält, det är ju helkul! På kvällen åt vi på en trevlig restaurang innan vi gick till Stora Teatern och lyssnade på Håkan Hellström. Jag börjar faktiskt gilla honom. Det är schysst musik. Efteråt gick vi vidare till ett café, och efter en stund trillade ett helt gäng UNF:are in. Oväntat, men kul!

Och så har jag handlat på Skivhugget för första gången. Ett grymt ställe, även om jag tyckte att det var lite svårt att hitta det man letade efter. Men det blev bland annat en skiva med Everything But The Girl. De blir bara bättre och bättre ju mer man hör av dem, även om det är en skiva som kommit för länge sen.

Att flyga är riktigt trevligt, och slår tåg med hästlängder. Efter att ha åkt mycket tåg ett tag, är det skönt när det inte tar så lång tid att resa. När det dessutom inte skiljer i pris och man får fika på planet, då är valet enkelt.

Nästa helg bär det av ner igen. Då för en kurs och en föreläsning om hur man gör en bra inbjudan. Tre timmar har jag till mitt förfogande, och det ska bli intressant att se hur jag lyckas fylla ut den tiden. Tips?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.