• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 9/9

En alldeles ordinär arbetsdag. Fast lunchen på bryggan var extra trevlig. Trivselkommittén fortsätter också att planera sitt arbete med det nya mysrummet på kansliet. Det blir soffor, akvarium, musik, förströelse och soft.

I morgon är det dags för utbildning i UNF:s nya webbpubliceringssystem. Dessutom får jag besök i morgon bitti, så jag ska hem och fortsätta städningen som jag började på i går. Det går inte så fort, men det blir bra. Det har stått några lådor kvar som jag äntligen fått undan. Det jobbigaste är alla kläder som inte får plats i garderoben, och de får hänga framme ett tag till.

Jag måste poströsta i EMU-valet, eftersom jag inte är hemma i helgen. Jag börjar så smått få panik över hur jag ska rösta. Känns inte som att jag har nån koll längre. Fast egentligen är det ju ja-argumenten som är lättast att slå sönder, så det lutar väl åt ett nej (igen).

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.