• Okategoriserade
  • 0

Måndag 8/8

I dag sålde jag min gamla kamera. Hela elva personer visade intresse, men bara en blev den lyckliga nya ägaren. Och han betalade bara 15 procent av vad jag en gång betalade. (Förresten är det en sån kamera som Grissom har i CSI.) I helgen var jag och syster på besök i Dala-Floda. Byn bjöd på regn hela helgen, så lite trist var det. Men det var kul att vara på plats igen, det var så länge sen sist att jag inte ens kommer ihåg när det var. Jag fick en bok i present – en Bröderna Hardy-bok! Med gul rygg! Tidigare har jag bara haft böcker med Wahlströms gröna ryggar, men den här är så gammal att den är gul. Boken är utgiven 1957, och det märks verkligen på språket. Eller vad sägs om ”Det är ett stort och pampigt stenhus och måste ha kostat tusentals kronor.” Dessutom är det fullt av kommatecken och konstiga böjningar (begrov i stället för begravde). Det skulle vara kul att läsa det engelska originalet för att kunna jämföra. Friidrotts-VM är i full gång. Jag missade en del i helgen, men är glad åt framgångarna. Guld till Carro och Kajsa och dessutom brons i höjd. Inte illa. Sverige ligger visst trea i medaljligan. Vi får se hur det håller mot slutet av veckan. Massor av bra tv lär det i alla fall bli.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.