• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 9/8

Jag gillar problemlösning! I dag har jag hjälpt Erik med ett dumt trådlöst nätverk och min syster med nåt datorproblem som försvann på vägen. Hjälp är ju kanske inte rätt ord, för inget blev bättre, men det var roligt i alla fall! Det är nog som Erik sa: tekniska grejer är svåra för att folk ska kunna tjäna pengar på det. I dag var jag in till optikern för att justera mina nya glasögon. Eller optiker kanske han inte var, men jag kallar alla som jobbar i glasögonbutiken för optiker, så blir det lagom orättvist. Nåväl, det första han gör är att bryta av ena skalmen på bågarna. Sen konstaterar han en kallödning och beställer genast nya bågar. Kvalitetsprodukter. Friidrotts-VM fortsätter, men regnar nästan bort. Roligast i dag var när någon hoppade sönder ställningen i stavhopp och kvalgränsen måste ändras. Sergej Bubka kliver in och styr upp. Sen blev det hällregn och avbrott i sändningarna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.