• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 15/9: Flytta?

Häromdagen fick jag en reklamlapp i brevlådan från nån konsult som tyckte att vi i huset borde bilda en bostadsrättsförening och köpa våra lägenheter eftersom huset ska säljas. Kul för de som har lägenheten, mindre kul för mig. Jag trodde inte att det skulle hända nåt, men redan nästa morgon satt det ett anslag i trappen från fyra grannar som gått ihop och skulle ta tag i det där. Möjligheten att tjäna pengar kan verkligen få fart på folk. Jag kanske måste flytta tidigare än jag hade hoppats på. Dags att börja leta lägenhet, alltså. Fast jag har kommit fram till att jag är alldeles för kräsen för att bo i Stockholm. Jag vill bo centralt och nära naturen och ha en fräsch lägenhet som jag kan stå för. Så om några år kanske jag har hittat nåt… Mest irriterad blir jag på att lägenheterna aldrig ens kommer i närheten av det utannonserade priset. Det kan stiga med uppåt 30 procent. Ett riktigt fult knep tycker jag. Skriv vad den kostar på en gång! Det är ju skönt i alla fall att man har så fantastiskt mycket cash undanstoppade… Hrm.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.