• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 9/9: Skrivare!

I går fick jag min nya skrivare hemlevererad. Den är grym! Lite fakta för er som är intresserade: Färgerna blir grymma, det är inte så blank färg som det kan vara på färglaserskrivare, och den svarta är helt otrolig. Bra skärpa och det känns som tryck. Den skriver med punktraster och inte linjeraster. Med en rastertäthet på 154 lpi ser det ut nästan som offset. I dag när jag kollade på Pricerunner (vilket jag också gjorde innan jag köpte skrivaren) så hade priset gått upp med hundra spänn. Kanske inte så stor skillnad, men jag är nöjd. Om jag inte har sagt det förut så är det en Lexmark C510. I går var jag uppe till halv tre och jobbade, och ändå lyckades jag vara först på plats på kansliet i morse. I går kväll gick jag till kansliet vid elvatiden för att ordna en liten överraskning som jag och en kollega planerat för våra medarbetare. På vägen hem stannade en taxi till och tyckte att jag skulle åka med, han skulle ju ändå åt samma håll. Jag har ju inte så långt hem, men skjuts är ju alltid trevligt. Ganska oväntat med gratis taxi.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.